Halaman utama

logo berguruseo selamat melayari laman blog saffone hubungi saya 019-6167231 en saiful

cari produk disini

Memuatkan ...

*****

*****

Isnin, 3 November 2014

SATIN SKINZ PREMIUM

 SATIN SKINZ PREMIUM


KELEBIHAN SATIN SKINZ PREMIUM

Harga Pasaran rm180--harga Promosi Rm150

  •  Menyingkirkan toksin dalam badan.
  •  Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih.
  •  Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
  •  Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
  •  Wajah lebih segar dan bercahaya.
  •  Menyekat pertumbuhan jerawat, eczema dan ruam.
  •  Menghilangkan parut 5x lebih cepat
  •  Merangsang peningkatan/pembinaan sel kolagen semulajadi kulit.
  •  Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
  •  Mengurangkan pigmentasi.
  •  Mengurangkan kedutan halus.
  •  Meningkatkan sistem imunisasi.
  •  Merawat penyakit resdung dan bersin.
  •  Menguatkan tulang, kuku dan rambut.
  •  Memberi tenaga dan mencerdaskan minda.
Khasiat Semulajadi
Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal..
Kesihatan dan Kecantikan
Memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalam, sesuai untuk semua peringkat usia dan jantina mengikut dos yang disarankan..
Lulus KKM dan Halal
Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa. Diformulasikan oleh pakar farmasi, diproses di kilang bertaraf GMP, lulus KKM dan FDA serta HALAL..

SOALAN LAZIM:

Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol label PINK sahaja? JAWAPAN : Tidak boleh. Satin Skinz perlu di ambil serentak, bukan berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dos untuk setiap individu. Botol berlabel pink berfungsi untuk pemutihan kulit manakala botol berlabel biru berfungsi untuk menyokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna. Peranan tablet dari botol berlabel biru pula adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ untuk menjadikan kulit lebih cerah dari masa ke semasa. Glutathione dalam produk Satin Skinz mempunyai gred berkualiti tinggi yang sangat bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.

Satin Skinz Premium di datangkan dalam 2 botol iaitu :

Harga Pasaran rm180--harga Promosi Rm150


CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ:

  •  Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak !
  •  Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
  •  Disarankan ambil semsa perut kosong.
  •  Minum air masak sebanyak 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.

kos Penghantaran adalah percuma

Runner Kuala Lumpur---Bangi---Putrajaya
hubungi epol 0196167231/sms


DAPATKAN SATIN SKINZ PREMIUM HARGA PROMOSI HARI INI!

AWAS PRODUK TIRUAN! Harga pasaran yang ditetapkan HQ adalah RM180 sekotak.Dapatkan HARGA PROMOSI SEGERA.

RADIANCE SIGNATURE WHITENING AND GLOWING SERIES


RADIANCE SIGNATURE







KEBAIKAN RADIANCE SIGNATURE :
► RADIANCE SIGNATURE UNTUK KECANTIKAN:
- Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
- Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
- Menjadikan kulit glowing secara natural.
- Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
- Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
- Menghilangkan sel kulit mati.
- Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
- Menghilangkan jeragat.
- Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
- Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
- Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
- Mengecilkan pori-pori.

► RADIANCE SIGNATURE UNTUK KESIHATAN:
- Anti kanser.
- Menstabilkan tekanan darah.
- Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
- Merawat ekzema.
- Merawat imsonia.
- Merawat resdung.
- Merawat penyakit kencing manis.
- Merawat dan mencegah kanser payudara.
- Merawat dan mencuci buah pinggang.
- Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
- Bertindak sebagai Anti-Body.
- Memberikan tenaga serta merta.
- Memberikan tidur yang nyenyak.
- Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
- Menegang dan menganjalkan payudara.
- Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
- Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
- Melawaskan pembuangan.
- Meningkatkan daya ingatan.

► RADIANCE SIGNATURE UNTUK BENTUK BADAN YANG IDEAL
Mengawal berat badan.
Membuang toksin dalam badan.
Meningkatkan kadar metabolisme badan.
Memberikan rasa kenyang.
Mengawal nafsu makan.

harga promosi Rm165

KEISTIMEWAAN RADIANCE SIGNATURE :
- Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
- Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. (boleh letak dalam bag.
- Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
- Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
- Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
- 100% natural base.
- Tanpa Sapuan.
- Tanpa Bahan Terlarang.
- 100% Natural Base.
- Produk berstatus GMP
- Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
- Mendapat Kelulusan HALAL
harga promosi Rm165


CARA PENGAMBILAN RADIANCE SIGNATURE
- Hanya koyak dan minum.
- 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.
- Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.

UNTUK KESAN TERBAIK :
1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

NOTA :
Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein dan alcohol.
Banyak Minum air putih.

PROSES RADIANCE SIGNATURE :
1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

* Perubahan setiap orang berbeza.            
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik dan hormon individu. 



RADIANCE SIGNATURE WHITENING AND GLOWING SERIES 1 KOTAK (20 SACHET) HARGA PASARAN 1 KOTAK : RM180 (SM) / RM190 (SS)
orderlah sekarang :)
harga promosi Rm165
kos penghantaran/runner adalah percuma
runner Kuala Lumpur----Bangi-----Putrajaya

hubungi epol 0196167231/sms

Ramai yang telah mencuba anda bagaimana..



Isnin, 26 Mei 2014

M.X.T Muscle Terrorizer...... penaik otot PALING cepat PALING pantas!

M.X.T Muscle Terrorizer...... penaik otot PALING cepat PALING pantas! 


dengan Harga rm200 Kos penghantaran free 

penghantaran runner ke KL bandar baru bangi,putrajaya (free)

funsi M.X.T :

1) Membina otot
2) Mengembungkannya
3) Mengeraskannya
4) Menebalkannya
5) Energy menggila
6) Stamina dijamin takkan putus
7) Prestasi ranjang pon jadi TIP TOP accident free!!

Senyum kepuasan...

APA DALAM M.X.T?????

WHEY PROTIEN DAN SOY PROTIEN - Paling asas utk MEMBESARKAN otot!!

TAHUKAH ANDA: OTOT ADALAH LEBIH BERAT DARIPADA LEMAK

OLEH ITU, JIKA ANDA MELIHAT TESTIMONI-TESTIMONI
M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER YG NAIK BERAT BADAN TU, ANDA TAK PERLU RISAU (JIKA ANDA SEORANG YG BERISI), KERANA BERAT YG NAIK TU IALAH BERAT OTOT...

BERAT LEMAK ATAU ISI TAKKAN NAIK DGN MENGGUNAKAN
M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER.... IA MEMBESARKAN N MEMBENTUK OTOT DI SAMPING MENGURANGKAN LEMAK!!

SO, TAK KIRA ANDA SEORANG YG BERISI, MAHUPON YG KURUS, ANDA LAYAK MENGGUNAKAN M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER DAN MENDAPAT BADAN IDAMAN!!


M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER SESUAI UNTUK

1) Beginner beginner yg baru join gym yg nk start bina otot
2) Org yg mmg dah ada otot yg nk menebalkan mengeraskan n menambah size otot
3) Org kurus yg nk membesar.. besar guna M.X.T ni bukannya besar lemak or isi isi gebu...ia besar OTOT..so mmg akan nampak perbezaan..
4) Org berisi yg nk cutting.. pon sesuai gak.. seperti saya ckp tadi la... ia fokus otot yg membesar bukannya isi.. so kalau org2 yg nk buang lemak badan pon boleh kerana ia akan bantu bakar lemak pada masa yg sama!!!
5) Ahli sukan yg nk tenaga kaw kaw lu!!! Urine tak sangkut dont worry..
6) Org yg tak buat ape2 yg nk guna utk TENAGA utk tak rasa lembik tak rasa lemah jeee seharian
7) Org yg bermasalah zakar kecil yg nk besarkan (zakar pon otot gak)


BAHAN DI DALAM M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER
WHEY PROTIEN & SOY PROTEIN - ramuan paling asas untuk menaikan otot.


SAW PALMETTO - Herba yg sgt popular dan biasa digunakan utk merawat masalah rendah nafsu dan mati pucuk.. ia juga digunakan utk merawat sesiapa yg menghadapi masalah prostat yg mengakibatkan kesukaran kencing.. ia membantu peningkatan hormon bagi lelaki secara NATURAL dan tidak akan ada kesan sampingan. Oleh itu, jika ia digunakan utk aktiviti sukan atau binabadan, ia akan memastikan hormon anda stabil dan peningkatan otot adalah lebih cepat dan luarbiasa. Jika bukan dalam konteks sukan, ia akan memastikan tenaga harian tidak putus, begitu juga tenaga batin

BUETA SUPERBA - Herba dari Thailand yg terkenal sebagai HERBA KEJANTANAN!! Ia digunakan utk meningkatkan kadar testosterone lelaki. Ia mengandungi Flavonoids yg memberi peranan sebagai "PENEBAL" utk segala gala otot di badan kita termasukkan otot batin.


TRIBULUS TERRESTRIS - A stand alone supplement. Anda maybe pernah jumpa Tribulus di jual di mana2 dan tanpa di campur apa2. Ia biasanya dijual pada harga rm150-rm250 pada dose yg sama yg terdapat di dlm M.X.T!!! So, tak ke jimat kalau beli M.X.T? Tribulus ni ingredients paling popular dan paling kerap digunakan oleh atlit atlit segala sukan utk MENINGKATKAN OTOT DAN JUGA STAMINA. Otot akan kekal lama dan keras!!!!


CATUABA - 1 lagi champion dlm meningkatkan testosterone level lelaki. Herba popular ini biasa dijual berasingan, namun dlm M.X.T, ia digabungkan dgn herba herba top yg lain. Dgn pengambilan Catuaba, istilah PENAT boleh dibuang dari kamus hidup anda!!


GINKO BILOBA - Dah ada kereta kereta sport, kena lah ada pelincirnya.. Ginko ini memain peranan sebagai melancarkan perjalanan darah..dgn ini, tenaga n stamina memang takan putus2..ia juga akan menyebabkan minda kita lebih ALERT di gym, di gelanggang sukan, mahupon di ranjang!!


CARA PEMAKANAN M.X.T MUSCLE AND ENERGY SUPERCHARGER

1 kotak ade 30 sachet. Penggunaan untuk sebulan. 1 hari ambil 1 sachet.

Hari ada training
1 sachet di bancuh dengan 200ml air sejuk ( bukan ais ) dan minum 30 min sebelum work out.

Hari tiada traning


1sachet di bancuh dengan 200ml air sejuk (bukan ais ) dan minum 30 min before sarapan.



Tahukah anda: M.X.T boleh membantu anda membina otot secepat 2 minggu pertama menggunakannya!!!







HALAL DAN LULUS K.K.M!!




RM200 TAHAN 1 bulan



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mengapa saya berani memperkenalkan produk ini M.X.T ?






saya sendiri mengunakan M.X.T kesanya amat ketara. Nantikan kemunculan saya dalam masa 2 bulan lagi..:)
perlukan kesungguhan..saya yakin M.X.T dapat membantu..








                                         video
tunggu apa lagi order sekarang 019-6167231 epol


saya berani memcuba anda bila lagi: )



dengan Harga rm200 Kos penghantaran free 

penghantaran runner ke KL bandar baru bangi,putrajaya (free)hubungi saya epol 019-6167231
jika tidak mendapat menjawab pangilan  sila sms

Isnin, 14 April 2014

Product Phyto collagen advance -steamcell-


steamcell
KELEBIHAN PHYTO COLLAGEN STEM CELL BLUE BERRY

. Membantu menjaga kulit,lebih cerah,gebu.
. Membantu menghapuskan kulit kusam.
. Membantu melicinkkan kulit wajah.
. Membantu menghapuskan parut-parut lama. 
· Menambah tenaga.
· Mengurangkan Rasa Lapar
· Sumber Asid Omega 3,6 ,9
· Membantu Mengawal Kolesterol
· Melambatkan Proses Penuaan
· Membersihkan Usus
· Membuang Toksin
· Lebih Bertenaga & Lebih Ringan
· Boleh Digunakan Sebagai Awet Muda
· Mampu Merendahkan Risiko Penyakit Kanser
· Merawat Penyakit Kulit
· Menurunkan Berat Badan
KELEBIHAN LAIN BUAH ACAI BERRY DAN BLUE BERRY
· Blue Berry Boleh Membantu Kualtiti Tidur Dengan Lebih Baik
· Blue Berry Dapat Tingkatkan Tahap Tenaga Anda
· Blue Berry Dapat Mengurangi Kolesterol
· Blueberry Boleh Membantu Anda Menurunkan Berat Badan
· Blue Berry Dapat Membantu Mengurang Stress Anda
· Blue Berry Dapat Meningkatkan Kesihatan Seksual Anda
· Blue Berry Boleh Melegakan Haid Bulanan Wanita
· Blue Berry Dapat Membantu Melawan Kerdut Dimuka Melindungi Kolagen (Dan Jaringan Tisu Lainnya) Dan Cara Ini Anda Akan Melambatkan Kerdut Yang Lebih Awal.
· Minum Acai Dapat Membuat Gigi Kukuh
· Acai Boleh Melewatkan Ketuaan
· Acai Dapat Melindungi Saluran Darah
· Acai Dapat Meningkatkan Daya Tahan Dari Penyakit
· Acai Bolehkah Meningkatkan Tahap Lipid Dan Glukosa
· Acai Boleh Mengdetoksifikasi Dan Mencuci Tubuh Kita
· Acai Mampu Membantuan Masalah Ulser
· Acai Mungkin Mampu Mengurangi Risiko Penyakit Alzheimer
· Acai Adakah Penolong Besar Terhadap Osteoporosis
· Acai Bolehkan Melawan BPH (Pembesaran Prostat)
· Acai Mampu Membantu Menghalang Retinopathy
· Acai Bolehkah Mencegah Beberapa Penyebab Dari Penyakit Jantung
· Sterols Dari Acai Dapat Membantu Menurunkan Tekanan Darah Anda
· Acai Dapat Membantu Melegakan Simptom Asma
· Acai Mamput Membantu Menghilangkan Rasa Sakit Arthritis
· Acai Dapat Membantu Mencegah Kerosakan Free-Radical Di Sistem Kekebalan (Immune)
· Acai Juga Bertindak Seperti Astringen
· Acai Dapat Memerangi Kanser
· Acai Bolehkah Meningkatkan Fungsi Sel-Sel ‘Immune’ (Kekebalan)
· Acai Mengurangkan Kekerapan Penyakit Berjangkit Seperti Virus, Fungi Atau Jangkitan Bacteria.
· Acai Dapat Meningkatkan Penghadaman
· Acai Dapat Bantuan Synergy Tubuh Kita




Product Phyto collagen advance -steamcell-
Akan membantu anda untuk mendapat kan badan yg TEGAP,MENARIK & BERGAYA seperti orang diluar sana
Kelebihan photo collagen advance 17x -STEM CELL- memberi anda TENAGA,
Kulit yg kendur akan menjadi TEGANG
Membantu OTOT2 yg LEMAH menjadi KUAT serta penjagaan KULIT KITA
Lelaki ataw perempuan boleh menggunakan nya




 Box rm 180
Bottle rm130



Mengapa harus keluar modal yg mahal untuk mempunyai bentuk badan yg MENARIK,TEGAP&BERGAYA sepeti org lain.product phytocollagenadvance akan membantu anda untuk menaik kan OTOT-OTOT yg lemah,menegangkan KULIT yg KENDUR,mencantik kan KULIT,MELEMBUT kan KULIT & memberi anda TENAGA 

Bottle rm130
Box rm 180


saya sendiri telah mecuba anda pula bagaimana..
untuk tempahan sila hubungi/sms ke 0196167231epol --Penghantaran adalah percuma---